• Kategóriák: HírekÜzemanyag Árváltozás

    Üzemanyag árváltozás

     

    Szerdától (2020.02.19.) emelkednek az üzemanyagárak. A benzin átlagára bruttó 2 forinttal literenként, a gázolaj átlagára pedig bruttó 5 forinttal emelkedik - olvasható a holtankoljak.hu oldalán.

  • 2020 Február 16 Kategóriák: Hírek

    Bár eleve csak egyetlen kategóriában jelölték, a Bosszúállók: Végjáték azt sem tudta megnyerni. Mint ismert, a legjobb látványvilág kategóriában indult csatába, ám végül az 1917 jobbnak bizonyult nála – legalábbis a zsűri szemében. A rajongók ki is akadtak rendesen. Mostanra viszont fény derült egy nem túl szívderítő összefüggésre is, ami miatt bosszankodhatnak a bosszúálló hősök rajongói.

    Tovább a teljes cikkre a mafab.hu-ra!

     

  • 2020 Február 20 Kategóriák: HírekMagyar

    2020-ban összesen 3,8 milliárd forintot fektet a kiskereskedelmi dolgozók bérfejlesztésére és összesen két alkalommal is emeli a fizetéseket a Tesco-Global Áruházak Zrt., a szakszervezetekkel kötött megállapodás értelmében. Az áruházlánc emellett idén is több mint 4 milliárd forintot fordít a kollégák többek között gyermekvállalási és beiskolázási, jubileumi, egészségügyi és szociális elemeket is tartalmazó juttatási csomagjára, írja a napi.hu

    Tovább a teljes cikkre - >>>

    Cimkék: Tesco
  • 2020 December 01 Kategóriák: Üzemanyag Árváltozás
    Üzemanyagárak változás 2020.12.02-től: benzin +4 Ft/liter, gázolaj +5 Ft/liter

    Ahogy a múlt héten pénteken, most szerdán is a benzin +4 forinttal, a gázolaj ára pedig +5 forinttal emelkedik az itthoni kutakon.

  • 2020 Június 29 Kategóriák: HírekMagyarÜzemanyag Árváltozás
    Üzemanyagár-változással kezdődik a Július

    A múlt héten a benzin ára + 13 forinttal, a gázolaj ára pedig + 11 forinttal emelkedett! Most pedig a beharangozott jövedéki adómértékkel emelkednek itthon az üzemanyagárak szerdától: benzin +7 Ft/liter, gázolaj +13 Ft/liter.

  • 2020 November 25 Kategóriák: HírekÜzemanyag Árváltozás
    benzin +4 Ft/liter, gázolaj +5 Ft/liter

    Érdemes még ma vagy holnap elmenni tankolni, mert pénteken ismét emelkedik az üzemanyagok ára! A benzin ára bruttó +4 forinttal, a gázolaj ára pedig bruttó +5 forinttal lesz drágább literenként! A Brent típusú olaj ára tegnap óta 48 dolláros árszint fölé emelkedett, és ennek hatására emelkednek a hazai üzemanyagárak is.

  • 2020 Március 04 Kategóriák: HírekMagyarÜzemanyag Árváltozás
    Péntektől (2020.03.06.) a 95-ös benzin átlagára bruttó 9 forinttal csökken, a gázolaj ára pedig bruttó 8 forinttal, írja a holtankoljak.hu! Így a héten összesen a benzin ára 18 forinttal, a gázolaj ára pedig 17 forinttal csökken az elmúlt héthez képest!

    Üzemanyagár-változás

  • 2020 November 23 Kategóriák: HírekMagyar

    "A legfontosabb a veszélyeztetett korosztály védelme és ennek érdekében segítenünk kell egymást a mindennapokban úgy, hogy a generációk közötti együttműködés gördülékeny legyen. Az Idősek Tanácsa véleményét meghallgatva azzal a javaslattal élünk miniszterelnök úr felé, hogy újra legyen egy kizárólag az idősek számára elérhető vásárlási sáv. Figyelembe véve a tavaszi tapasztalatokat a hétköznapokon ez nagy segítség lenne számukra"

    Írta Facebook oldalán Novák Katalin családügyekért felelős tárca nélküli miniszter.

    Kép forrása: Napi.hu

  • 2020 Június 29 Kategóriák: HírekMagyarVideókYouTube

    A Magyar Közút azt írja, hogy a munkagépben az ütközés pillanatában nem tartózkodott senki, ezért személyi sérülés nem történt, az energiaelnyelő viszont használhatatlanná vált. „Miután a balesetet okozó autós nem talált a munkagépnél senkit – a sofőr is a munkaterületen dolgozott –, mintha mi sem történt volna, visszaszállt az autóba, ismét tolatott, ami gyorsforgalmi úton fokozottan balesetveszélyes és elhajtott a helyszínről.

  • 2020 Február 19 Kategóriák: HírekÜzemanyag Árváltozás

    Péntektől (2020.02.21.) már csak a benzin ára emelkedik bruttó 2 forinttal literenként. A gázolaj ára változatlan marad, írja a holtankoljak.hu

  • 2021 Március 09 Kategóriák: Üzemanyag Árváltozás
    A benzin és a gázolaj átlaga is bruttó 6-6 forinttal emelkedik literenként szerdától

    Üzemanyag árváltozás

    Az OPEC eheti találkozóján kiderült, hogy a tagországok alig növelik kitermelésüket a következő hónapban és ennek köszönhetően tovább emelkedik az olaj ára. Így a hét eleji 65 dollárról majdnem 70 dollárra emelkedett a hordónkénti ár. A forint további gyengülése sem segít az itthoni üzemanyag árak változásán, igy szerdán a benzin és a gázolaj is egységesen bruttó + 6 Forinttal fog emelkedni literenként az üzemanyag kutakon.

    Így a szerdai árváltozás után idén (2021.01.01. óta) a benzin ára + 57 forinttal emelkedett literenként, a gázolaj ára pedig + 43 forinttal.