• Kategóriák: HírekÜzemanyag Árváltozás
    benzin +4 Ft/liter, gázolaj +5 Ft/liter

    Érdemes még ma vagy holnap elmenni tankolni, mert pénteken ismét emelkedik az üzemanyagok ára! A benzin ára bruttó +4 forinttal, a gázolaj ára pedig bruttó +5 forinttal lesz drágább literenként! A Brent típusú olaj ára tegnap óta 48 dolláros árszint fölé emelkedett, és ennek hatására emelkednek a hazai üzemanyagárak is.

  • 2021 Március 09 Kategóriák: Üzemanyag Árváltozás
    A benzin és a gázolaj átlaga is bruttó 6-6 forinttal emelkedik literenként szerdától

    Üzemanyag árváltozás

    Az OPEC eheti találkozóján kiderült, hogy a tagországok alig növelik kitermelésüket a következő hónapban és ennek köszönhetően tovább emelkedik az olaj ára. Így a hét eleji 65 dollárról majdnem 70 dollárra emelkedett a hordónkénti ár. A forint további gyengülése sem segít az itthoni üzemanyag árak változásán, igy szerdán a benzin és a gázolaj is egységesen bruttó + 6 Forinttal fog emelkedni literenként az üzemanyag kutakon.

    Így a szerdai árváltozás után idén (2021.01.01. óta) a benzin ára + 57 forinttal emelkedett literenként, a gázolaj ára pedig + 43 forinttal.

  • 2020 Február 16 Kategóriák: Hírek

    Bár eleve csak egyetlen kategóriában jelölték, a Bosszúállók: Végjáték azt sem tudta megnyerni. Mint ismert, a legjobb látványvilág kategóriában indult csatába, ám végül az 1917 jobbnak bizonyult nála – legalábbis a zsűri szemében. A rajongók ki is akadtak rendesen. Mostanra viszont fény derült egy nem túl szívderítő összefüggésre is, ami miatt bosszankodhatnak a bosszúálló hősök rajongói.

    Tovább a teljes cikkre a mafab.hu-ra!

     

  • 2020 Március 18 Kategóriák: HírekMagyarÜzemanyag Árváltozás
    Üzemanyagár-változás 2020.03.20-tól: benzin -10 Ft/liter, gázolaj -10 Ft/liter

    Üzemanyag árváltozás

    Péntektől tovább csökkennek itthon az üzemanyagárak. A benzin és a gázolaj ára bruttó 10-10 forinttal fog kevesebbe kerülni, írja a holtankoljak.hu

  • 2020 Február 27 Kategóriák: HírekMagyar

    Az állam újraelosztó szerepe a legtöbb európai országban csökkentette a jövedelmi és vagyoni egyenlőtlenséget az elmúlt 10 évben, Magyarországon ezzel szemben kiugró mértékben növelte azt. A mutató romlásáért főleg az egykulcsos személyi jövedelemadó és a rekordmagas áfa tehető felelőssé. Öröm az ürömben, hogy még ezzel együtt sem kiugró a jövedelmi és vagyoni egyenlőtlenség Magyarországon, írja a Portfolio.hu

    Tovább a teljes cikkre >>>

  • 2020 November 23 Kategóriák: HírekMagyar

    "A legfontosabb a veszélyeztetett korosztály védelme és ennek érdekében segítenünk kell egymást a mindennapokban úgy, hogy a generációk közötti együttműködés gördülékeny legyen. Az Idősek Tanácsa véleményét meghallgatva azzal a javaslattal élünk miniszterelnök úr felé, hogy újra legyen egy kizárólag az idősek számára elérhető vásárlási sáv. Figyelembe véve a tavaszi tapasztalatokat a hétköznapokon ez nagy segítség lenne számukra"

    Írta Facebook oldalán Novák Katalin családügyekért felelős tárca nélküli miniszter.

    Kép forrása: Napi.hu

  • 2020 Február 17 Kategóriák: HírekKépek

    Újabb óvintézkedésekkel próbálják megfékezni az új típusú koronavírus-járvány terjedését a közép-kínai Hupej tartományban, miközben az ország többi részén tovább mérséklődött a napi új fertőzöttek száma, írja a 24.hu az MTI-re hivatkozva.

    Tovább a teljes cikkre - >

  • 2020 November 16 Kategóriák: HírekMagyarÜzemanyag Árváltozás
    A benzin és a gázolaj átlagára is várhatóan bruttó 2-2 forinttal fog emelkedni szerdától.
  • 2020 Február 26 Kategóriák: HírekHíresség
    Beigazolódtak a korábbi pletykák, és ami még fontosabb, sikerrel zajlottak le a kapcsolódó tárgyalások, így újra összeállhatnak a Jóbarátok egy különleges, HBO Max-exkluzív epizód erejéig.

    A Warner minden követ megmozgat, hogy sikeres rajtot vegyen a májusban rajtoló streamingszolgáltatása, az HBO Max. Még novemberben röppent fel a pletyka, hogy újra összehozná a Jóbarátokat egy különleges epizód erejéig, végül pedig a hétvégén erősítették meg, hogy valóban megvalósulhat a visszatérés, írja a gamekapocs.hu

    Tovább a teljes cikkre >>>

     

  • 2021 Február 08 Kategóriák: Üzemanyag Árváltozás
    Szerdától ismét jelentősen emelkedik a benzin és a gázolaj literenkénti átlagára. Benzin +6 Ft/liter, gázolaj +6 Ft/liter

  • 2022 December 07 Kategóriák: HírekMagyarÜzemanyag Árváltozás
    Kivezeti a kormány az üzemanyagok hatósági árát

    A kormány a Mol javaslatára megszünteti az üzemanyagár-stoppot - ezt jelentette be Gulyás Gergely a Hernádi Zsolttal, a Mol elnök-vezérigazgatójával kedd éjszaka tartott rendkívüli sajtótájékoztatóján. A lépés 23 órától életbe is lép, onnantól a Mol kutakon 641 forint lesz a 95-ö benzin és 699 forint a dízel literenkénti ára. A piaci ár adott és egységes, vagyis senki sem kaphat a továbbiaknak a piaci árnál alacsonyabban üzemanyagot, a taxisokkal, mentősökkel, fuvarozókkal sem kivételeznek.